Főoldal
Projektek
Rólunk / Stábunk
Impresszum
GY.I.K.
LETÖLTÉSEK
Fórumunk

Design By Asary © 2013 | HotRod Online Team | Hungary - Veszprém | 2006-

Elérhetőségeink

Hivatalos Oldalunk
(Itt a blogunkon is elérhetőek vagyunk továbbra is) Megjegyzés: Az egykori HRO Team, (HotRod Online Team) Jelenleg ezt a blogot használjuk hivatalos oldalunknak. Korábbi oldalainkkal kapcsolatos részletes információkat a rólunk részlegen olvashattok majd.

YouTube csatornánk

Asary csatornája

Asary twitch
twitch-adam753_hun.jpg
Joni csatornája

Menü

Impresszum
Stábunk
Szabályzat
Főoldal / Hírek
LETÖLTÉSEK


Partnereink



Figyelem:
A blogon nem látható a HotRod Online Team Teljes eddigi tartalma, megtekintéshez kérlek látogass el a hivatalos oldalunkra!

Egyéb infó: 2020-at követően hamarosan névváltozás és saját blog indítása. (Ez a HRO Team blogja) továbbra is élni fog. Viszont hamarosan változások lesznek melyről bővebben majd egy cikkben számolok be.

Partnereink:

Separate thanks
Thank you very much!
Partnereink
Kiemelt Partnereink

Hababa.hu
2005-2016
Új elérhetősége:
doomszinkron.dotnest.com


Mozgi Studio


HalfHun-Team
HalfHun-Team blog


Magyarítások Portál


RETRO_HUN


GTA Hungary


Lambda Szinkroncsoport


Ajánló


GameStar.hu


Utolsó kommentek

Google

 

Látogatók

Flag Counter

Közlemény - 2013.10.18.

2013.10.18. 23:12 :: Asary


Sziasztok, Üdvözlünk minden kedves látogatót!
Mielőtt még bárki is azt hinné hogy eltűntünk, azok számára jeleznénk hogy nem, még nem.
- Nem szívesen szeretnék olyan témába belemenni, olyan dolgokat feszegetni, elvárni amelynek még mi magunk se felelnénk meg. Nem akarunk álszentek lenni hiszen a mi ténykedésünk sem éppen a legális kategóriába sorolható, de azért nem is egy egetverő illegalitásba. Mert az is tény hogy az interneten rengeteg mód(ok) és letöltési lehetőségek tömkelege áll rendelkezésünkre a neten. Nincs ezen mit részletezni, rengeteg mód, magyarítás létezik, ennyi erővel mindbe egyenként belelehetne kötni. Viszont azért ha lehet tartsuk tiszteletben annak korrekt legitim terjesztési módját. (már ha ilyen létezik)

Az előző hír kapcsán szeretnénk kitérni egy-két dologra. Ugyanis közben úgy tűnik hogy megválaszolásra került hogy miért tartalmazott olyat a szinkron amit mi nem tettünk bele(..) Abszolút nem egyfajta kutakodás alapján, teljesen véletlenszerűen történt mindez. Kicsit részletesebben;

Joni a napokban jelezte felém hogy fent van bizonyos torrent oldalon a szinkron. Ami alapjába véve nem is lenne probléma. Gondoltam leszedem, megnézve annak tartalmát. (Még mielőtt bárki is félreértené és azt gondolná "ugyan most mit kell úgy védeni") Igen, de nem is a terjesztéssel volna itt a probléma részünkről, sőt kifejezetten nagyon szépen köszönjük hogy ezt megteszik. Viszont annak módjával lenne. Most a tényektől elvonatkoztatva, a szóban forgó (anyag) ez esetben hanganyagok egy moddolt verzióba került(ek) bele. Ami ugyancsak előzetes egyeztetés alapján szintén nem is lenne különösebben gond. Viszont telepítőnk vagy leírásunk esetleg egy link sehol, ugyanis itt halkan megjegyeznénk hogy azt többek között azért (is) hoztuk létre hogyha esetleg terjesztésre kerülne a szinkron tudják annak forrását. Ha esetleg új verzió után szándékozna valaki nézni, vagy tudja hova kell menni anyázni, szarozni...
- Azzal már lenne, de elnézzük. Ráadásul még ez sem volna probléma részünkről -illetve igen- , de ez ellen nincs mit tenni, hiszen az internet már csak ilyen ezzel jár.

Hanem a fő probléma ott van hogy teljes játékkal (moddolva) került terjesztésre. Az eredeti angol hanganyagok nélkül. Így szeretnénk jelezni hogy ilyen esetbe nem áll szándékunkba felelősséget vállalni annak tartalmáért.

"Készítettünk" egy "módot", rengetegféle mód található a neten. Módunkhoz adtunk egy úgymond útmutatót hogy hogyan fogjátok tudni működésre bírni. Onnantól kezdve mindenkinek szíve joga mit tesz.

Tehát a nem mi általunk kiadott tartalomból kifolyólag fellépő problémákért annak következményéért mi felelősséget már nem vállalunk! A teljes játékkal való terjesztésben nem vagyunk érintettek és elhatárolódunk tőle.

Már tényleg úgy vagyunk vele, mi nem haragszunk elnézzük, azt csináltok amit akartok. Nyugodtan terjesszétek a szinkront, de ha kérhetnénk a teljes játékot ráadásul az eredeti hanganyagok hiányába kizárólag csak a mi általunk kiadott hanganyagokkal ne terjesszétek! (avagy mellékeljétek az eredetit is :D ) Köszönjük!
Ezzel nem nekünk tesztek rosszat hanem a Rockstar Games-nek, arról nem is beszélve hogy bizonyos szempontól mi is érintettek leszünk az esetben.

Végezetül azért felhívnánk a figyelmet a BTK. 20. fejezet 198. szakasz első bekezdésére, amely így szól:
"Aki saját vagy más neve alatt egészében vagy részben  közzéteszi, forgalmazza más szerzői alkotásának vagy interpretációjának a példányait, vagy  más módon nyilvánosan közli másnak a szerzői alkotását vagy  interpretációját, pénzbüntetéssel vagy három évig terjedő börtönbüntetéssel  büntetendő."

Így a teljes játékkal való terjesztésétől (eredeti hanganyagok hiányába) elhatárolódunk továbbá nem vállalunk érte felelősséget! Csak gondoltuk hogy ezt jelezzük felétek, még mielőtt bárki azt gondolná hogy a mi kezünk lett volna benne.

Tisztelettel: Joni & Asary  | HotRod Online Team © 2013  | Hungary, Veszprém. 2013.10.18.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hotrod-online.blog.hu/api/trackback/id/tr455585038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása