Főoldal
Projektek
Rólunk / Stábunk
Impresszum
GY.I.K.
LETÖLTÉSEK
Fórumunk

Design By Asary © 2013 | HotRod Online Team | Hungary - Veszprém | 2006-

Elérhetőségeink

Hivatalos Oldalunk
(Itt a blogunkon is elérhetőek vagyunk továbbra is) Megjegyzés: Az egykori HRO Team, (HotRod Online Team) Jelenleg ezt a blogot használjuk hivatalos oldalunknak. Korábbi oldalainkkal kapcsolatos részletes információkat a rólunk részlegen olvashattok majd.

YouTube csatornánk

Asary csatornája

Asary twitch
twitch-adam753_hun.jpg
Joni csatornája

Menü

Impresszum
Stábunk
Szabályzat
Főoldal / Hírek
LETÖLTÉSEK


Partnereink



Figyelem:
A blogon nem látható a HotRod Online Team Teljes eddigi tartalma, megtekintéshez kérlek látogass el a hivatalos oldalunkra!

Egyéb infó: 2020-at követően hamarosan névváltozás és saját blog indítása. (Ez a HRO Team blogja) továbbra is élni fog. Viszont hamarosan változások lesznek melyről bővebben majd egy cikkben számolok be.

Partnereink:

Separate thanks
Thank you very much!
Partnereink
Kiemelt Partnereink

Hababa.hu
2005-2016
Új elérhetősége:
doomszinkron.dotnest.com


Mozgi Studio


HalfHun-Team
HalfHun-Team blog


Magyarítások Portál


RETRO_HUN


GTA Hungary


Lambda Szinkroncsoport


Ajánló


GameStar.hu


Utolsó kommentek

Google

 

Látogatók

Flag Counter

GTA IV HUN Project - STOP

2010.03.14. 15:58 :: Asary


 

Sziasztok, üdv mindenkinek!
Egy tájékoztató jellegű információt szeretnék közölni elsősorban. A csapattal úgy döntöttünk hogy hivatalosan is bejelentjük, és leállítjuk a GTA IV Magyarítását a részünkről. A HotRod Online Team által "készülgető" Grand Theft Auto IV magyarításának 2008. December 28.-án megkezdett munkálatait 2010. Március 14.-én hivatalosan is leállítjuk. (Félreértések elkerülése végett; már többször is jeleztük, hogy nem csináljuk meg az egészet.) Jelenleg úgy fest a helyzet hogy a projektet leállítjuk, ugyanis a GameHunter csapata már nekilátott a játék fordításának, majd később átpasszolták a HUNosítók Team-nek. Így a GTA IV szöveges magyarítását a HUNosítók Team végzi, (amely jelenleg 60%-on áll) Így feleslegesnek tartjuk részünkről a honosítás folytatását, ugyanis jóval kevesebben vagyunk, továbbá nem rendelkezünk kellő tapasztalattal e nagy szövegtengerrel teli játék magyarítására, és felesleges lenne többször elvégezni egy munkát és gyerekes versengésbe kezdeni. Így ráhagyjuk a nagyobb táborral és tapasztalattal rendelkezőkre e nagy és szép projektnek a munkálatait, melynek biztosan meg lesz a gyümölcse. Minden jót és kitartást kívánunk a HUNosítók Team-nek!

Magyarításunkra voltak jelentkezők és érdeklődők, akiknek ezúton is nagyon szépen köszönjük, legyen az segítségfelajánlása, biztató gratuláció, vagy nem tetszésnyilvánítás kulturális formájában történő figyelemfelhívás.

Ám a GTA3 Magyar Szinkron folytatása és javítása természetesen továbbra is tervben van. Így azt nem érinti. Kis türelmeteket, és megértéseteket kérjük. Köszönjük!


Üdvözlettel: HotRod Online Team, Asary
HotRod Online Team © 2010, Hungary - Veszprém

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hotrod-online.blog.hu/api/trackback/id/tr431839080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása