Főoldal
Projektek
Rólunk / Stábunk
Impresszum
GY.I.K.
LETÖLTÉSEK
Fórumunk

Design By Asary © 2013 | HotRod Online Team | Hungary - Veszprém | 2006-

Elérhetőségeink

Hivatalos Oldalunk
(Itt a blogunkon is elérhetőek vagyunk továbbra is) Megjegyzés: Az egykori HRO Team, (HotRod Online Team) Jelenleg ezt a blogot használjuk hivatalos oldalunknak. Korábbi oldalainkkal kapcsolatos részletes információkat a rólunk részlegen olvashattok majd.

YouTube csatornánk

Asary csatornája

Asary twitch
twitch-adam753_hun.jpg
Joni csatornája

Menü

Impresszum
Stábunk
Szabályzat
Főoldal / Hírek
LETÖLTÉSEK


Partnereink



Figyelem:
A blogon nem látható a HotRod Online Team Teljes eddigi tartalma, megtekintéshez kérlek látogass el a hivatalos oldalunkra!

Egyéb infó: 2020-at követően hamarosan névváltozás és saját blog indítása. (Ez a HRO Team blogja) továbbra is élni fog. Viszont hamarosan változások lesznek melyről bővebben majd egy cikkben számolok be.

Partnereink:

Separate thanks
Thank you very much!
Partnereink
Kiemelt Partnereink

Hababa.hu
2005-2016
Új elérhetősége:
doomszinkron.dotnest.com


Mozgi Studio


HalfHun-Team
HalfHun-Team blog


Magyarítások Portál


RETRO_HUN


GTA Hungary


Lambda Szinkroncsoport


Ajánló


GameStar.hu


Utolsó kommentek

Google

 

Látogatók

Flag Counter

A továbbiak - (2012.01.07.)

2012.01.07. 18:06 :: Asary


Sziasztok. Üdvözlünk minden kedves látogatót!
Sajnos ismét huzamosabb ideig nem adtunk hírt magunkról, ezért elnézést kérünk.
Ez idő alatt közben sok dolog történt amelyről talán lehetett volna írni és jelenteni, de ez nem történt meg. Ez egyrészt kicsiny lustaságunk miatt (magam nevébe szólva), de emellett talán kompenzálható azzal hogy idén vizsga lesz. Úgy gondolom ezzel kapcsolatosan már nincs mit és nem szeretnék többet mondani.

Sajnos a Téli szünetnek is elérkeztünk a végéhez, így vissza kell állnunk a megszokott idővel szűkös hétköznapokba, talán ezért sem jutott idő frissítenünk és helyzetjelentést írni az aktuális helyzetünkről. Mindeközben azért történtek ám a háttérben események amelyeknek nem feltétlen adtunk hangot. Pl.: Mint azt gondolom már észrevettétek blogunk megjelenésében ismét történt kisebb módosítás-változás. De más változások is várhatóak a közeljövőben, (amelyek lehet nem feltétlen lesznek pozitívak, de ezekkel is szembe kell néznünk). Ezáltal olyan döntést is meg kell hoznunk.
A lényegre is török és röviden felvázolom;

A fórumunkkal kapcsolatosan egy bejelentést szeretnék tenni; Immár közel 5 éve nyitottuk meg az első fórumunkat. Az utóbbi időben egy fontos döntésre jutottunk a csapattal. Nehéz volt meghozni a döntést, hiszen nagyon megszerettük ezt a fórumot az egyszerű kezelhetősége és letisztultsága miatt. Ám az idő ugye sajnos telik, és szeretnénk "kézben tartani" a fórumot. Hogy ez alatt mit értek? Kitérek a részletekre... A jelenlegi szolgáltatónk nem tesz hozzáférési lehetőséget az adatbázis kimentésére, és annak szerkesztésére. (Az adatbázis tartalmaz minden fontos információt, hozzászólásokat, felhasználókat stb.) Sajnos ennek hozzáférése nélkül "nem tartjuk kézben" a fórumot. Miért lenne jó ha hozzáférünk? Akkor tulajdonképpen a fórum addig maradhatna fenn amíg csak akarnánk és ameddig a technikai lehetőségek adottak. Ennek lehetőségét már régóta feszegetem, ez idő alatt kipróbáltam és tesztelgettem a "műhelyünkben" fórum motorokat. Volt amelyik érthetetlen módon nagyon sok adatot termelt, amikor csak az alapdolgok voltak kivitelezve ekkor már az adatbázis mérete közel 10 MB-ot terhelt. Ami nem bizonyosodott túl előnyösnek. Ezért további változtatásra volt szükség. Továbbá a kihasználatlanságuk miatt is bezárásra kerültek. Ám mégiscsak arra jutottam, hogy a fórumunk hosszú távú karbantartása érdekében mégiscsak szükségünk lenne egy önálló fórumadatbázisra. Igaz, ez felelősséget és rendszeres odafigyelést, karbantartást igényel. De amíg tudjuk, addig igyekszünk biztosítani a látogatóink számára. Fórumunkat itt találjátok. A regisztráció továbbra sem kötelező, ám ez esetben már 1 biztonsági kérdésre válaszolnotok kell hogy a hozzászólásaitok elküldésre kerüljenek. Reméljük hogy ez a néhány mp-es agytörő nem fog benneteket megakadályozni abban hogy a fórumot továbbra is rendeltetésszerűen használjuk. Kérjük Tisztelt volt fórumozó tagjainkat, ha továbbra is tagjai szeretnétek lenni a fórumunknak regisztráljatok újra, amelyet itt tehettek meg.
Igaz, az utóbbi időben nem minthogyha annyira pörögne a fórum, de rengeteg munka volt benne ha csak az átültetett hozzászólásokat vesszük figyelembe. Megszenvedtem vele hiszen közel 600 hozzászólást kellett manuálisan átültetni.
Tehát a fórum megnyílt, továbbra is várjuk kérdéseiteket, véleményeiteket, tanácsaitokat a szinkronnal vagy egyéb mással kapcsolatosan (természetesen annak megfelelő témájába).

Továbbá; Jonival arra a döntésre jutottunk, hogy a bejegyzéseinkkel kapcsolatosan is valószínűleg lesz (talán már van/volt is) kisebb változás olyan tekintetben hogy a foglalkozási / tevékenységi körünket egy kicsit kiszélesítjük úgymond, olyan szempontból hogy egy esetlegesen általunk elkészült hobbi/munka folyamatunkat megosztjuk veletek, ez lehet mondjuk egy videó, játékmentéseink, illetve tevékenységünket érintőleges közlemény vagy hír. (Tehát nem feltétlen csak a szinkronról számolnánk be, hanem esetlegesen más egyéb tartalmakkal is ellátnánk amelyek érintenek bennünket.) Ennek kidolgozása és tartalmi bővítése folyamatban van. De csapatunk fő foglalkozási körétől továbbra sem tér el. Ez a játékszinkronok jövője (jelenleg a GTA3 Magyar Szinkronizált változatának elkészítése) További információt ezzel kapcsolatosan a hivatalos oldalunk GY.I.K részlegénél olvashattok.

A szinkron munkálataink sajnos ismét azt kell hogy mondjam csúszni fognak. (Egyébként Augusztusban egy hajszálon múlott hogy megrendelem a cuccokat.) Már össze is állítottam a virtuális kosárkámba mit rendelek meg. De végül ez nem történt meg. Egy kicsit hosszú lenne kivesézni miért alakult így. Röviden; Több hangtechnikai boltot is figyelemmel kísérek és a minap vettem észre (ez Augusztus elején történt) hogy egy kiárusítás szerű akció keretében közel fél áron dobálták mindenkihez a raktárból a gyári új cuccokat. Ez felkeltette az érdeklődésem, így gondoltam másnap visszanézek és az általam már korábban kiszemelt eszközöket összeállítom. Na igen ám, de mire eljutottam odáig akkor vettem észre hogy ez aznap 4 óráig tart. Ez fél órával a rendelés leadása előtt történt, így nem voltam biztos benne hogy a rendelés leadásának idejét vagy a kiszállítási napot veszik-e figyelembe. Így sztornóztam. Egyrészt nem tartom sürgősnek, (persze jó lenne ha már nem kéne vele szórakozni és ezáltal megkezdődhetnének a frissítési munkálatok) de az összegnek jelenleg máshol és másra is lenne/lett helye és talán jól is jártam ezzel a kis csúsztatással.. Lehet fura és körülményeskedőnek tűnik a dolog, hogy a difin így szarozok, (ami azért nem is kicsi.) Mondjuk a lehetőség hála az égnek jelenleg is adott lenne a cuccok beszerzésére, de minek vegyek meg valamit azonnal xy horribilis összegért ha azt egy kis türelemmel talán később a feléért megkapnám. De higgyétek el érdemes átgondolni és megnézni hogy mire adunk ki, főleg ebben a mai időszakban. Tehát a munkálatok csúszni fognak de a hobbinktól és annak céljaitól továbbra sem térünk el / adjuk fel. Csak egy kis türelmet és megértéseteket kérjük.
Reméljük hogy a 2012-es esztendő szebb jövőt és szebb napokat hoz majd mindenkinek. Ezúton is kívánunk a csapatunk nevében mindenkinek nagyon boldog, sikerekben, békességben, egészségben gazdag új esztendőt!

A mihamarabbi viszont látásra. Hamarosan újra jelentkezünk!
Üdvözlettel: HotRod Online Team, Asary | 2012.01.07.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hotrod-online.blog.hu/api/trackback/id/tr733526905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása