Főoldal
Projektek
Rólunk / Stábunk
Impresszum
Fórumunk

Design By Asary © 2013 | HotRod Online Team | Hungary - Veszprém

Elérhetőségeink

Hivatalos Oldalunk
(Itt a blogunkon is elérhetőek vagyunk továbbra is)

YouTube csatornánk

Joni csatornája

Asary csatornája

Menü

Impresszum
Stábunk
Szabályzat
Főoldal / Hírek
LETÖLTÉSEK

Partnereink

Fórumunk


Figyelem:
A blogon nem látható a HotRod Online Team Teljes eddigi tartalma, megtekintéshez kérlek látogass el a hivatalos oldalunkra!

Partnereink:

Separate thanks
Thank you very much!

 

Partnereink

 

Kiemelt Partnereink

Hababa.hu
2005-2016
Új elérhetősége:
doomszinkron.dotnest.com


Mozgi Studio


Magyarítások Portál


RETRO_HUN


GTA Hungary


Lambda Szinkroncsoport


Ajánló

Méz Rádió


MegaDance Rádió


Utolsó kommentek

Google

 

Rendkívüli ajánlat a Humble Bundle-on még 8 napig.

2018.02.05. 15:33 :: Asary


Sziasztok!
Szeretném felhívni a kedves látogatók figyelmét arra hogy a Humble Bundle-on két hétig elérhető Rockstar Games csomagokra, amelyet 1$, 9$, és 15$-ért  (3 csomagra bontva) amely kb. 4 752 Ft. Durván 5 ezer forint. Mindezért kapsz 12 db játékot.
Benne van a csomagban a Rockstar Games-től; a • Manhunt • GTA3 • GTA Vice City • GTA San Andreas
• GTA IV + • GTA IV Episode from Liberty City (amely tartalmaz a 2 DLC-t. The Lost and Damned, The Ballad of Gay Tony)
• Max Payne • Max Payne 2 • Max Payne 3 • L.A. Noire + (DLC) • Bully: Scholarship Edition

A csomagokat 3 részre bontották.
Az első csomag 1$ (kb. 250 Ft) melyben a következő címek szerepelnek:
Manhunt • GTA3 • GTA Vice City • Max Payne

A második csomag, 10$ (kb. 2500 Ft) ebben a fent felsoroltakon kívül hozzájár a:
Bully: Scholarship Edition • GTA San Andreas • L.A. Noire • Max Payne 2

A harmadik csomag 15$ amelyhez szintén megkapjuk és tartalmazza az előző két csomagban szerepelt címeket és a további játékokat is megkapjuk.
L.A. Noire (DLC csomagot) • GTA IV • GTA Episodes from Liberty City • Max Payne 3

mindössze 15$-ért, kb. 3 742 Ft+ 27% magyar áfát is sacc/ kb. 4752 Ft. Durván 5 ezer forint. Szerintem ez egy nagyon jó ár 12 db játékért, mondom ezt úgy hogy a felsoroltak közül mindegyiket volt szerencsém végigvinni.

Ha szeretnétek beszerezni őket, látogassatok el a Humble Bundle-ra még 8 napig beszerezhetitek őket egészen jó áron.


Annyit még hozzátennék hogy (a Humble Bundle-on, arra érdemes oda figyelni hogy ahol meg kell adni melyik csomagot választod, és mennyit szánsz rá a "Pay What You Want" részleg alapértelmezetten rafkósan 25$ van bejelölve ugyanis + adományra van lehetőség még úgy is elég szép árnak mondható, de ott vissza kell / lehet állítani 15$-ra.)
Ide linkelek képet mire céloztam a fent említett dologgal kapcsolatban.

humble-bundle_rg-pack.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: Max Payne GTA IV San Andreas GTA STEAM Manhunt Vice City Humble Bundle Grand Theft Auto Bully L.A. Noire Episodes from Liberty City

GTA3 Magyar Szinkron 1.00v Előzetes - 2017. Április

2017.04.17. 21:56 :: Asary


Szólj hozzá!

Egy korszak vége - 2016 Augusztus

2016.08.11. 14:39 :: Asary


Sziasztok!
A mai nap fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy itt az ideje egy bizonyos "korszakot" lezárni. Hogy ez alatt mit is értek hamarosan kitérek a részletekre.
Ezen időszak amely közel 1 évtizedet foglal magába, - sajnos gyorsan elrepült az idő és magam is meglepődök, igen immár közel 10 éve. Most kitérhetnék mindenre mi is történt ezen időszak alatt, de ezt most nem teszem meg.

Sok dolog ha nem is egy időbeli hanem fokozatosan történő közrejátszásából született meg egyfajta intő jelként éreztem már a dolgot, hiszen ha csak arról ejtek szót (amiről rövidre sűrítve se tudnék) Így írnék róla azért pár szót;

Az oldalunkat tekintve már az idén újra nyitottuk volna, ha nem vágja tönkre a kedves aktuális tárhely szolgáltatónk (szerverland.hu) a karakterkódolást, már futna. Ugyanis az (ékezetes karakterek helyén szép káró ♦? � jeles fogadott) /Tettem is fel anno kérdést segítség reményében ez ügyben./ A gond az volt hogy a végső simításokat már félig élesben a tárhelyen végeztem, ez hiba volt. Arra gondoltam felteszem a tárhelyre már úgy se kellett sokat szórakozni vele, csak tartalmilag kiegészíteni, rendezni (ezt én 99%-ban helyileg szoktam WampServer-el, de gondoltam ha már nem kell sokat változtatni feldobom. Végül elég sok helyen rendezettebbé tettem, a korábbi állapothoz képest átláthatóbbá. Utólag rájöve mégiscsak a kis módosításból, több és több lett. Erre másnap az oldalon már krix-krax fogadott…

Helyre lehetne-e hozni? A válaszom igen. De őszintén szólva kissé belefáradtam az egészbe. Hogy valamibe energiát és szabadidőt fektetsz és egyik pillanatról a másikra elvész, kuka, újra előröl. Emellett már az csak hab lenne a tortán, hogy az(t) hozzá kell tennem oldalunkat hajtó motor sajnos elöregedett. A forráskód magját képező kód készítője (Nick Jones † 1973-2011) is sajnos elhunyt. Az oldalt hajtó motor mögött már nincs az a lelkes közösség ami anno jellemezte egy-egy fejlesztői közösséget. Ez mára majdhogynem kihalófélben van. (Tisztelet a még aktívaknak!)
Továbbá, akik látogatták a még jó öreg (első fórumunkat), amelyet az sgfórumnak köszönhettünk, az idei év (2016) Szeptemberében megszűnik, ezáltal a mi kis fórumunk is vele együtt elvész.

Emellett számos szolgáltatás szűnt meg szép csendben szembesülhettünk idén Áprilisban hogy pl. a GameStar fóruma is 'bezárt', (amelyről 1 cikket nem írtak) ami nem mellesleg 2003 óta, közel 13 évig várta a látogatókat.
Áprilisban a következő üzenet fogadta a látogatóikat:

/"Köszönjük az érdeklődésedet oldalunk iránt! Sajnos egy rossz hírrel indult a napunk :(
Egy váratlan hardver meghibásodás miatt elveszett a fórumunk adatbázisa, ami alapvetően nem lenne probléma, ilyen már korábban is előfordult. A gond ott kezdődik, hogy a mentésünk sajnos részleges volt, így nem sikerült visszaállítanunk a fórumot.
Higgyétek el, nekünk se könnyű döntés, hiszen olyan sok szép évet töltöttünk el közösen a fórumon, de arra jutottunk, hogy a sajnálatos módon nagyon lecsökkent érdeklődés miatt már nem indítunk újra nulláról egy teljesen új fórumot.
Tartsatok velünk továbbra is Facebookon, illetve a GSO-n, köszönünk nektek mindent!
Megértéseteket köszönjük!
GameStar.hu csapat"/

Ez ugyan minket különösebben nem érintett, csupán egy újabb jel, hogy egyszer minden véget ér.
Jó barátunk Hababa is az idei év folyamán bezárta a Hababa.hu-t (2005-2016), új elérhetősége Doom hírek kapcsán az alábbi címen érhetőek el: doomszinkron.dotnest.com

(...) Így most itt a blogunkon van az utolsó kapcsolattartási kapocs. Anno a fórumunk is egyfajta mentőövként szolgált abban az időben (2009-2010 körül), míg nem volt megbízható tárhely szolgáltatónk.

Az idő elrepült itt vagyunk 2016-ban, jelenleg a Blog.hu-nak köszönhetően a blogunk még fut. - Őszintén szólva ma már nincs bennem az a lelkesedés ami anno még általános iskolában. Emlékszem még 2004 körül kezdett el érdekelni  a honlap szerkesztés, talán ez volt az az időszak is amikor a bátyám beköttette a netet a gépére (kb ekkor tárult először elénk az internet világa). Amikor 7.-be és 8.ba, megkaptuk az első informatikai tankönyvünket. Ekkor érdeklődéssel figyeltem és (vettem volna a lehetőséget, ha tanították is volna a bent foglaltakat) ;)
Végül is helyette játszhattunk is, ami jó is volt anno a régi szép idők, amikor Péntek du. belehetett menni az infó terembe és együtt toltuk a "végzős nagyokkal" a MOHAA-t. :)

Kicsit elkalandoztam visszatérve az oldal szerkesztését illetően anno Jonival együttes erővel hoztuk létre az első oldalunkat a GTA3 Magyar Szinkron (Béta1) publikációjához.
Rengeteg dolog történt 2006-ban ami sok szempontból is emlékezetes (legalábbis számomra). Ekkor végeztem az általános iskolába. Az Augusztus 20.-a szintén emlékezetes pillanat volt Budapesten, arról nem is beszélve.
2006-ban rögzítettük Jonival az első Magyar hanganyagot a GTA3-hoz.

De most térjünk is vissza a jelenhez. (Sajnos ahogy öregszem egyre többet és többet mereng az ember a múlton) Jelen pillanatban a helyzet a következő; az oldalunk köszöni szépen jól van, de nem hiszem hogy már újra publikálásra kerül.
Anno készítettünk egy szinkront (amit nagyjából 95%-ban teljesítettünk is), ebből amit megosztottunk és akkori állapotokhoz képest elfogadható minőséget képviselt az amit a BÉTA4-ig publikáltunk. 25-40%, ennek nagy részét Joninak köszönhettük. Ennek a szinkronnak lesz egy lezárása hamarosan, amelynek publikációját már valószínűleg, itt a Blogunkon fogunk elérhetővé tenni számotokra. Továbbá YouTube-on adhatunk erről bővebb tájékoztatást, a feliratkozók közt korai hozzáférést vagy új Trailer esetén. Hogy lesz-e következő projekt; arra már nem tudok válaszolni, anno a GY.I.K. (Gyakran Ismételt Kérdések) részlegünk ezt is tartalmazta, így onnan idéznék:


/ " (...) erről még nem szeretné(n)k komolyabban beszélni. (...) Valamint sok mindentől függ hogy egyáltalán belevágunk-e. Nem csak csapatunk tagjainak hozzáállásától, de a körülményektől is… Ez furán hangozhat így kitérek néhány konkrétumra; pl. függ majd a projekt nagyságától is (a játék hanganyagának és karaktereinek mennyiségétől), hiszen nem szeretnénk olyan játékba fogni "egyedül" (csapatunk) amely sok szereplőt igényel. Mert ha a csapaton belül és egyéb módon még ha össze is tudnánk szedni + embereket még akkor sem biztos hogy elegendő lenne a karakterek mennyiségének kitöltésére.
Így mindenképpen az lenne a legcélravezetőbb hogy nyitunk a látogatók és más csapatok felé. Tehát szívesen közreműködnénk más szinkroncsapatokkal, (ha csapatunk "munkásságára" van igény). (…) Egy-egy technikai és logisztikai kivitelezés sem utolsó szempont, ami csakugyan közbe szólhat. Ezt (is) értem az előbb említett 'körülményektől is'. "/


Az "új" és volt korábbi fórumunkat bármikor beüzemelhetjük, így az még nincs kizárva. Ám ha megfigyeltétek itt a blogon is lehetőségetek lesz hozzászólni a bejegyzésekhez immár 2 lehetőség is adott, ha rendelkezel Inda profillal, továbbá a népszerű közösségi portálon keresztül történő hozzászólásra is lehetőség nyílik. Így szívesen állunk majd rendelkezésetekre.

Ha nem jön semmi se közbe, akkor hamarosan újra jelentkezünk!
Tisztelettel: HotRodOnline Team – Joni & Asary
Hungary, Veszprém - 2016.08.11.

Szólj hozzá!

Hamarosan Nyitunk - 2016.02.26.

2016.02.26. 22:27 :: Asary


Sziasztok!
Idén tavasszal újra elindítjuk a Hivatalos oldalunkat. - Igazság szerint ez már az idei év elején megtörtént volna, ám technikai problémák keresztbe húzták számításainkat, amelyek a mai napig sem hagynak zökkenőmentesen a munkálatok végéhez való közeledésében/elérésében. Igyekszünk ezen akadályokat átugorván mihamarabb elérni célunkat. Mégpedig azt hogy idény tavasszal valóban újra megnyithassuk. Természetesen a Hivatalos oldalunk mellett Blogunk is folyamatosan készenlétben lesz. Ha netán valami közbejönne, (ismételten) arról itt adunk majd bővebb tájékoztatást. Friss fejleményeket a GTA3 Magyar Szinkron kapcsán is közlünk majd. További híreinket oldalunkon (annak nyitásakor) és itt Blogunkon is egyaránt közzétesszük.

Üdvözlettel: HotRod Online Team, Asary
2016.02.26.

Szólj hozzá!

Címkék: Magyar HUN Oldal Hungarian GTA Nyitás GTA3 Magyar Szinkron GTA3 Szinkron HRO Team HotRod Online GTA3 HUN GTA3 Magyar GTA Szinkron HRO HotRod-Online Team Magyarítás

Kellemes Ünnepeket Kívánunk!

2013.12.24. 13:01 :: Asary


Kellemes Ünnepeket Kívánunk Mindenkinek!

2013. December 24.

Szólj hozzá!

Közlemény - 2013.10.18.

2013.10.18. 23:12 :: Asary


Sziasztok, Üdvözlünk minden kedves látogatót!
Mielőtt még bárki is azt hinné hogy eltűntünk, azok számára jeleznénk hogy nem, még nem.
- Nem szívesen szeretnék olyan témába belemenni, olyan dolgokat feszegetni, elvárni amelynek még mi magunk se felelnénk meg. Nem akarunk álszentek lenni hiszen a mi ténykedésünk sem éppen a legális kategóriába sorolható, de azért nem is egy egetverő illegalitásba. Mert az is tény hogy az interneten rengeteg mód(ok) és letöltési lehetőségek tömkelege áll rendelkezésünkre a neten. Nincs ezen mit részletezni, rengeteg mód, magyarítás létezik, ennyi erővel mindbe egyenként belelehetne kötni. Viszont azért ha lehet tartsuk tiszteletben annak korrekt legitim terjesztési módját. (már ha ilyen létezik)

Az előző hír kapcsán szeretnénk kitérni egy-két dologra. Ugyanis közben úgy tűnik hogy megválaszolásra került hogy miért tartalmazott olyat a szinkron amit mi nem tettünk bele(..) Abszolút nem egyfajta kutakodás alapján, teljesen véletlenszerűen történt mindez. Kicsit részletesebben;

Joni a napokban jelezte felém hogy fent van bizonyos torrent oldalon a szinkron. Ami alapjába véve nem is lenne probléma. Gondoltam leszedem, megnézve annak tartalmát. (Még mielőtt bárki is félreértené és azt gondolná "ugyan most mit kell úgy védeni") Igen, de nem is a terjesztéssel volna itt a probléma részünkről, sőt kifejezetten nagyon szépen köszönjük hogy ezt megteszik. Viszont annak módjával lenne. Most a tényektől elvonatkoztatva, a szóban forgó (anyag) ez esetben hanganyagok egy moddolt verzióba került(ek) bele. Ami ugyancsak előzetes egyeztetés alapján szintén nem is lenne különösebben gond. Viszont telepítőnk vagy leírásunk esetleg egy link sehol, ugyanis itt halkan megjegyeznénk hogy azt többek között azért (is) hoztuk létre hogyha esetleg terjesztésre kerülne a szinkron tudják annak forrását. Ha esetleg új verzió után szándékozna valaki nézni, vagy tudja hova kell menni anyázni, szarozni...
- Azzal már lenne, de elnézzük. Ráadásul még ez sem volna probléma részünkről -illetve igen- , de ez ellen nincs mit tenni, hiszen az internet már csak ilyen ezzel jár.

Hanem a fő probléma ott van hogy teljes játékkal (moddolva) került terjesztésre. Az eredeti angol hanganyagok nélkül. Így szeretnénk jelezni hogy ilyen esetbe nem áll szándékunkba felelősséget vállalni annak tartalmáért.

"Készítettünk" egy "módot", rengetegféle mód található a neten. Módunkhoz adtunk egy úgymond útmutatót hogy hogyan fogjátok tudni működésre bírni. Onnantól kezdve mindenkinek szíve joga mit tesz.

Tehát a nem mi általunk kiadott tartalomból kifolyólag fellépő problémákért annak következményéért mi felelősséget már nem vállalunk! A teljes játékkal való terjesztésben nem vagyunk érintettek és elhatárolódunk tőle.

Már tényleg úgy vagyunk vele, mi nem haragszunk elnézzük, azt csináltok amit akartok. Nyugodtan terjesszétek a szinkront, de ha kérhetnénk a teljes játékot ráadásul az eredeti hanganyagok hiányába kizárólag csak a mi általunk kiadott hanganyagokkal ne terjesszétek! (avagy mellékeljétek az eredetit is :D ) Köszönjük!
Ezzel nem nekünk tesztek rosszat hanem a Rockstar Games-nek, arról nem is beszélve hogy bizonyos szempontól mi is érintettek leszünk az esetben.

Végezetül azért felhívnánk a figyelmet a BTK. 20. fejezet 198. szakasz első bekezdésére, amely így szól:
"Aki saját vagy más neve alatt egészében vagy részben  közzéteszi, forgalmazza más szerzői alkotásának vagy interpretációjának a példányait, vagy  más módon nyilvánosan közli másnak a szerzői alkotását vagy  interpretációját, pénzbüntetéssel vagy három évig terjedő börtönbüntetéssel  büntetendő."

Így a teljes játékkal való terjesztésétől (eredeti hanganyagok hiányába) elhatárolódunk továbbá nem vállalunk érte felelősséget! Csak gondoltuk hogy ezt jelezzük felétek, még mielőtt bárki azt gondolná hogy a mi kezünk lett volna benne.

Tisztelettel: Joni & Asary  | HotRod Online Team © 2013  | Hungary, Veszprém. 2013.10.18.

Szólj hozzá!

Gameplay(ek) a szinkronról - (2013.02.08.)

2013.02.08. 12:54 :: Asary


Sziasztok. Üdvözlünk minden kedves látogatót!
Az internetet böngészgetve lettem figyelmes némi érdekességre. Néha felnézek a YouTube fiókba is hogy esetleg jött-e valami kérdés - hozzászólás stb., (ezzel kapcsolatosan majd egy külön megjegyzés erejéig visszatérek) ... majd feltűnt hogy már nem csak a mi előzetesünk van fent a neten.

Őszintén szólva mi a csapatból szándékosan nem is nagyon készítgettünk még publikációra szánt gameplay videókat a szinkronról. Egyenlőre csak egy előzetest szándékoztunk közzétenni, már csak a szinkron állapotát figyelembe véve is. Persze "a falak mögött" rengeteg videót készítettünk már szinkronosan és eredeti nyelven is, de ezeket többnyire csak csapaton belüli tesztelési jellegként..
Hogy félre ne értsük; A videók megjelenése a neten számunkra nem zavaró. Sőt, kifejezetten nagyon szépen köszönjük nekik, hogy észrevette és ezzel megtiszteltek bennünket, próbálkozásunk és annak szándékát meglátták benne. Már csak azzal hogy kipróbálta, még hogy reklámozza különösebb negatív jelzők mellőzésével pedig végképp :)
(Bár sokszor kapunk vaktába, hihetetlen energia befektetést igénylő hozzászólásokat is mint pl. "Szar, fos, gagyi", ezen hozzászólások nagy részével nem tudunk mit kezdeni, de tudomásul vesszük. Persze kapunk építőjellegű kulturált formában történő elbírálást is. Mindegyiknek tudunk örülni legyen az jó vagy rossz.) ám vannak igazán rokonszenves videók is.

Engedjétek meg hogy bemutassam gamezone05 bemutatóját a szinkronnal kapcsolatosan, amelyen mi magunk is jókat nevettünk, jó humorral világított rá szarkasztikus megjegyzéseivel szembesít a jogos és valós hibáinkra, az aktuális verziónkat illető hiányosságaira. Még ha kijelentéseiben volt is némi irónia, akkor is köszönjük szépen! :)
További Gameplay videóit és csatornáját itt találjátok. A videó:Egy megjegyzés erejéig szeretnénk kitérni arra, hogy a mi általunk kiadott szinkron telepítője nem tartalmaz semmiféle egyéb különösebb módot (gondolok itt pl. az ENB Series-re stb.) Nem tudom hogy ki ültette bele a játékba és került úgy terjesztésre. Ha nem is ez történt, akkor valószínűleg az a bizonyos mosódás szerű effekt amely bekerült a PC-s verziókba.
Részletek: A PC-s verzióba bekerült + egy effektus amellyel kissé megnövekszik a színtelítettség és amolyan mosódás szerű hatás lép fel. Ez a játék telepítését követően a játékba alapból be van kapcsolva. Ez jobban leterheli a gépet, mint kikapcsolt állapotba. A képernyő beállításoknál a "Trails" részlegnél kapcsolható ki.

Még egyszer köszönjük a videót!

Hamarosan jelentkezünk.
Üdvözlettel: HotRod Online Team, Asary | 2013.02.08.

Szólj hozzá!