Főoldal
Projektek
Rólunk / Stábunk
Impresszum
GY.I.K.
LETÖLTÉSEK
Fórumunk

Design By Asary © 2013 | HotRod Online Team | Hungary - Veszprém | 2006-

Elérhetőségeink

Hivatalos Oldalunk
(Itt a blogunkon is elérhetőek vagyunk továbbra is) Megjegyzés: Az egykori HRO Team, (HotRod Online Team) Jelenleg ezt a blogot használjuk hivatalos oldalunknak. Korábbi oldalainkkal kapcsolatos részletes információkat a rólunk részlegen olvashattok majd.

YouTube csatornánk

Asary csatornája

Asary twitch
twitch-adam753_hun.jpg
Joni csatornája

Menü

Impresszum
Stábunk
Szabályzat
Főoldal / Hírek
LETÖLTÉSEK


Partnereink



Figyelem:
A blogon nem látható a HotRod Online Team Teljes eddigi tartalma, megtekintéshez kérlek látogass el a hivatalos oldalunkra!

Egyéb infó: 2020-at követően hamarosan névváltozás és saját blog indítása. (Ez a HRO Team blogja) továbbra is élni fog. Viszont hamarosan változások lesznek melyről bővebben majd egy cikkben számolok be.

Partnereink:

Separate thanks
Thank you very much!
Partnereink
Kiemelt Partnereink

Hababa.hu
2005-2016
Új elérhetősége:
doomszinkron.dotnest.com


Mozgi Studio


HalfHun-Team
HalfHun-Team blog


Magyarítások Portál


RETRO_HUN


GTA Hungary


Lambda Szinkroncsoport


Ajánló


GameStar.hu


Utolsó kommentek

Google

 

Látogatók

Flag Counter

Gameplay(ek) a szinkronról - (2013.02.08.)

2013.02.08. 12:54 :: Asary


Sziasztok. Üdvözlünk minden kedves látogatót!
Az internetet böngészgetve lettem figyelmes némi érdekességre. Néha felnézek a YouTube fiókba is hogy esetleg jött-e valami kérdés - hozzászólás stb., (ezzel kapcsolatosan majd egy külön megjegyzés erejéig visszatérek) ... majd feltűnt hogy már nem csak a mi előzetesünk van fent a neten.

Őszintén szólva mi a csapatból szándékosan nem is nagyon készítgettünk még publikációra szánt gameplay videókat a szinkronról. Egyenlőre csak egy előzetest szándékoztunk közzétenni, már csak a szinkron állapotát figyelembe véve is. Persze "a falak mögött" rengeteg videót készítettünk már szinkronosan és eredeti nyelven is, de ezeket többnyire csak csapaton belüli tesztelési jellegként..
Hogy félre ne értsük; A videók megjelenése a neten számunkra nem zavaró. Sőt, kifejezetten nagyon szépen köszönjük nekik, hogy észrevette és ezzel megtiszteltek bennünket, próbálkozásunk és annak szándékát meglátták benne. Már csak azzal hogy kipróbálta, még hogy reklámozza különösebb negatív jelzők mellőzésével pedig végképp :)
(Bár sokszor kapunk vaktába, hihetetlen energia befektetést igénylő hozzászólásokat is mint pl. "Szar, fos, gagyi", ezen hozzászólások nagy részével nem tudunk mit kezdeni, de tudomásul vesszük. Persze kapunk építőjellegű kulturált formában történő elbírálást is. Mindegyiknek tudunk örülni legyen az jó vagy rossz.) ám vannak igazán rokonszenves videók is.

Engedjétek meg hogy bemutassam gamezone05 bemutatóját a szinkronnal kapcsolatosan, amelyen mi magunk is jókat nevettünk, jó humorral világított rá szarkasztikus megjegyzéseivel szembesít a jogos és valós hibáinkra, az aktuális verziónkat illető hiányosságaira. Még ha kijelentéseiben volt is némi irónia, akkor is köszönjük szépen! :)
További Gameplay videóit és csatornáját itt találjátok. A videó:



Egy megjegyzés erejéig szeretnénk kitérni arra, hogy a mi általunk kiadott szinkron telepítője nem tartalmaz semmiféle egyéb különösebb módot (gondolok itt pl. az ENB Series-re stb.) Nem tudom hogy ki ültette bele a játékba és került úgy terjesztésre. Ha nem is ez történt, akkor valószínűleg az a bizonyos mosódás szerű effekt amely bekerült a PC-s verziókba.
Részletek: A PC-s verzióba bekerült + egy effektus amellyel kissé megnövekszik a színtelítettség és amolyan mosódás szerű hatás lép fel. Ez a játék telepítését követően a játékba alapból be van kapcsolva. Ez jobban leterheli a gépet, mint kikapcsolt állapotba. A képernyő beállításoknál a "Trails" részlegnél kapcsolható ki.

Még egyszer köszönjük a videót!

Hamarosan jelentkezünk.
Üdvözlettel: HotRod Online Team, Asary | 2013.02.08.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hotrod-online.blog.hu/api/trackback/id/tr355069221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása