Főoldal
Projektek
Rólunk / Stábunk
Impresszum
GY.I.K.
LETÖLTÉSEK
Fórumunk

Design By Asary © 2013 | HotRod Online Team | Hungary - Veszprém | 2006-

Elérhetőségeink

Hivatalos Oldalunk
(Itt a blogunkon is elérhetőek vagyunk továbbra is) Megjegyzés: Az egykori HRO Team, (HotRod Online Team) Jelenleg ezt a blogot használjuk hivatalos oldalunknak. Korábbi oldalainkkal kapcsolatos részletes információkat a rólunk részlegen olvashattok majd.

YouTube csatornánk

Asary csatornája

Asary twitch
twitch-adam753_hun.jpg
Joni csatornája

Menü

Impresszum
Stábunk
Szabályzat
Főoldal / Hírek
LETÖLTÉSEK


Partnereink



Figyelem:
A blogon nem látható a HotRod Online Team Teljes eddigi tartalma, megtekintéshez kérlek látogass el a hivatalos oldalunkra!

Egyéb infó: 2020-at követően hamarosan névváltozás és saját blog indítása. (Ez a HRO Team blogja) továbbra is élni fog. Viszont hamarosan változások lesznek melyről bővebben majd egy cikkben számolok be.

Partnereink:

Separate thanks
Thank you very much!
Partnereink
Kiemelt Partnereink

Hababa.hu
2005-2016
Új elérhetősége:
doomszinkron.dotnest.com


Mozgi Studio


HalfHun-Team
HalfHun-Team blog


Magyarítások Portál


RETRO_HUN


GTA Hungary


Lambda Szinkroncsoport


Ajánló


GameStar.hu


Utolsó kommentek

Google

 

Látogatók

Flag Counter

Aktuális helyzet - (2012.06.28.)

2012.10.17. 14:57 :: Asary


Sziasztok. Üdvözlünk minden kedves látogatót!
Először is elnézést kérünk hogy ismét rég adtunk hírt magunkról. Ezen időszak alatt amely közel fél évet foglal magába, sok dolog történt. Szó mi szó. Nem mentség, valóban illett volna és lett volna rá alkalom hogy néhanapján hétvégente jelentést adjunk. Ez részben a helyzet változatlansága miatt nem történt meg, másrészt a hétköznapi stresszes időszak miatt.

Részletek megtekintéséért kattints ide. [HRO Team, Asary monológ - Megjelenít]


De most térjünk is rá a jelenlegi helyzetre. Korábban már elhatározásra jutottunk azzal kapcsolatosan hogy az oldalunkat és a blogot tartalmilag igyekszünk majd kiszélesíteni. Ez már kidolgozás alatt van. Az oldalunk amelynek adatbázisa korábban összeomlott, pontosabban a szolgáltatónk volt oly szíves és törölte. Sikerült tartalmilag visszaállítani, ám egyenlőre még nem kerül megnyitásra, majd talán a nyár folyamán erre is sort kerítünk. De lépjünk is egy kicsit tovább.

A hangtechnikai cuccokkal kapcsolatosan; sajnos a helyzet továbbra is változatlan. Sőt az utóbbi időben amint észrevettem egyik napról a másikra nevetséges árnövekedés lépett fel néhány termékkel kapcsolatosan. (majd talán nyár végén lesz némi csökkenés) Hogy mit / miket lenne célszerű beszerezni azzal már tisztában vagyok. Nem szándékozom kivesézni a dolgot, de megpróbálom egy rövid eszmefuttatással összegezni, miként vélem most (azért azt ne felejtsük el hogy mi a szinkront hobbiból csináljuk), továbbá nincs belőle profitunk. Tehát ami számunkra befektetésre kerül(ne) ezzel kapcsolatosan nem fog visszajönni, vagy nem biztos hogy más célra kellőképpen tovább tudnánk alkalmazni, ezért is ez a "nagy megfontoltság". Ahogy korábban is többször említésre került, a ráfordítandó összegnek jelenleg máshol és másra is lenne helye. Sokat filóztam ezen, így jelenleg úgy vélem hogy felesleges lenne és nem szándékozom eljutni egy horribilis összegig. (főleg hogy amatőrként hobbiból állunk a dologhoz) Lehet hogy sokaknak fura, mi ez a gazdasági filozofálás egy "hülye" szinkron miatt. Akkor azok számára tisztázásképpen; Minőségi hangok elérése érdekében célszerű megfelelő mikrofon alkalmazása a rögzítéshez. Itt még közel sincs vége, hiszen (sokak elfelejtik, vagy nem tartják fontosnak) ugyanakkor legalább olyan fontos a megfelelő hangkártya, mint a mikrofon. Hiszen hiába van egy "jó" mikrofonunk, ha nem tudjuk annak minőségét és jelét megfelelően továbbítani feldolgozásra. Akkor még azok összehangolására és egyéb kiegészítőkről nem is beszélve (akusztikai korrekció, kábelek, popfilter stb.) Mindezek összegzésével egy olyan összeg jönne ki, amely nem biztos hogy megérné "csak a beszéd rögzítését". (..attól függ) Mindenesetre ezek egyszerre való beszerzését teljességgel kizártam.
Pa_Lumix_DMCFZ48.pngDe ha úgy vesszük, vegyünk példaként mondjuk egy hasonló árkategóriában lévő fényképezőgépet, amely vetekszik a fent említett eszközök összegével. - Mennyivel többször lehetne alkalmazni, mint mondjuk egy tervezett fix hangfelvételt?
Persze nincs kizárva ezen eszközök fokozatosan történő beszerzése. De azért ez sajnos nem úgy megy, pláne amíg az embernek nincs munkája. De az ember nyilván nem azért fog nap mint nap dolgozni hogy a technikára fussa. Örülhet majd az ember hogy (fenntartsa/megtartsa) a megélhetési alaptényezők(et) - (étel, egyéb kiadások stb.) mellett egyáltalán jut-e vagy marad valamire. Főleg ebbe a mai időszakba.
...
Lehet hogy egy kissé kesze-kuszára sikeredett ez idáig a bejegyzés és túl sok dologra igyekeztem kitérni. De ez annak is betudható, hogy elég régen nem jelentkeztünk már és igyekeztem felvázolni a jelenlegi helyzetet.
De nem kell megijedni, lehet hogy ebből a bejegyzésből ismételten csak mentegetőzés szűrhető le. Ami lényegében igaz is :) De hogy legyen valami jó hír is; Kitűzésre került egy időpont amelyről még nem árulnék el részleteket. Azt azért elárulom hogy nem a végleges verzió megjelenési dátumáról van szó. Ugyanis még az is előfordulhat hogy még ennél is előbb kiadásra kerül. Ha a végleges nem is, de a sok várakozás után egy frissített változatot mindenképpen publikálunk majd. Mindenesetre az biztos hogy ezen idő intervallum egy változást egy esetleges meglepetést hozhat számotokra. (A dátum pedig; 2013.06.22.) Hamarosan további információ.

A mihamarabbi viszont látásra. Hamarosan újra jelentkezünk!
Üdvözlettel: HotRod Online Team, Asary | 2012.06.28.
Update: 2012.10.17.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hotrod-online.blog.hu/api/trackback/id/tr484854082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása