Főoldal
Projektek
Rólunk / Stábunk
Impresszum
GY.I.K.
LETÖLTÉSEK
Fórumunk

Design By Asary © 2013 | HotRod Online Team | Hungary - Veszprém | 2006-

Elérhetőségeink

Hivatalos Oldalunk
(Itt a blogunkon is elérhetőek vagyunk továbbra is) Megjegyzés: Az egykori HRO Team, (HotRod Online Team) Jelenleg ezt a blogot használjuk hivatalos oldalunknak. Korábbi oldalainkkal kapcsolatos részletes információkat a rólunk részlegen olvashattok majd.

YouTube csatornánk

Asary csatornája

Asary twitch
twitch-adam753_hun.jpg
Joni csatornája

Menü

Impresszum
Stábunk
Szabályzat
Főoldal / Hírek
LETÖLTÉSEK


Partnereink



Figyelem:
A blogon nem látható a HotRod Online Team Teljes eddigi tartalma, megtekintéshez kérlek látogass el a hivatalos oldalunkra!

Egyéb infó: 2020-at követően hamarosan névváltozás és saját blog indítása. (Ez a HRO Team blogja) továbbra is élni fog. Viszont hamarosan változások lesznek melyről bővebben majd egy cikkben számolok be.

Partnereink:

Separate thanks
Thank you very much!
Partnereink
Kiemelt Partnereink

Hababa.hu
2005-2016
Új elérhetősége:
doomszinkron.dotnest.com


Mozgi Studio


HalfHun-Team
HalfHun-Team blog


Magyarítások Portál


RETRO_HUN


GTA Hungary


Lambda Szinkroncsoport


Ajánló


GameStar.hu


Utolsó kommentek

Google

 

Látogatók

Flag Counter

Kisebb változás

2010.08.31. 10:00 :: Asary


Sziasztok, üdvözlet minden kedves látogatónak! Először is elnézést kérek hogy nem adtuk magunkról hírt az elmúlt időszakban.

Történt az "oldalon" egy kisebb változtatás. Pontosabban a blogunkat igyekeztem az oldalunkhoz igazítani megjelenés szempontjából és átláthatóbbá tenni, mert korábban, nem egészen voltak "kéznél" a dolgok.. Még nem végleges, előfordulhat hogy lesz még apróbb változtatás.

Kevesek örömére - sokak bánatára sajnos elérkeztünk a nyár utolsó hónapjának utolsó napjához, itt az iskolaidőszak amelyet bizonyára "minden" diák már "várva-vár" :D Őszintén szólva én nagyon nem várom, jó lenne ha még csak most kezdődne a nyári szünet. De másik szempontból meg már kicsit "sok" is volt. Az sem jó ha az ember túl sok szabadidővel rendelkezik, mert egy idő után nem tudja rendesen kihasználni és kontrollálni, és csak azt vesszük észre, rohanva egybefolynak a napok... ilyenkor döbben rá az ember, mennyi mindent lehetett volna (még) csinálni. Ha meg túl kevés akkor jut eszébe, de már késő... :/
Hogy mi minden történt ebben a 2,5 hónapban? Összefoglalva: Sok minden. Jó és rossz egyaránt. De maradjunk csak a témánál.

Elkészült a GTA3 Magyar Szinkron Szövegkönyv töb mint a fele. Amelyet a következő felvételek megkezdésekor hasznunkra válhat. Továbbá a helyzetjelző táblázatunkat frissítettem. Valamint frissítésre került a GY.I.K. részlegünk is...
Update: Sajnos az imént egy kis baleset történt az oldalunk adatbázisával, és az elmúlt napokban nem készült róla biztonsági mentés. Kell egy kis idő míg a hiányosságokat pótlom. :(
Hamarosan újra jelentkezünk.
Üdvözlettel: HotRod Online Team, Asary

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hotrod-online.blog.hu/api/trackback/id/tr422252054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása