Főoldal
Projektek
Rólunk / Stábunk
Impresszum
GY.I.K.
LETÖLTÉSEK
Fórumunk

Design By Asary © 2013 | HotRod Online Team | Hungary - Veszprém | 2006-

Elérhetőségeink

Hivatalos Oldalunk
(Itt a blogunkon is elérhetőek vagyunk továbbra is) Megjegyzés: Az egykori HRO Team, (HotRod Online Team) Jelenleg ezt a blogot használjuk hivatalos oldalunknak. Korábbi oldalainkkal kapcsolatos részletes információkat a rólunk részlegen olvashattok majd.

YouTube csatornánk

Asary csatornája

Asary twitch
twitch-adam753_hun.jpg
Joni csatornája

Menü

Impresszum
Stábunk
Szabályzat
Főoldal / Hírek
LETÖLTÉSEK


Partnereink



Figyelem:
A blogon nem látható a HotRod Online Team Teljes eddigi tartalma, megtekintéshez kérlek látogass el a hivatalos oldalunkra!

Egyéb infó: 2020-at követően hamarosan névváltozás és saját blog indítása. (Ez a HRO Team blogja) továbbra is élni fog. Viszont hamarosan változások lesznek melyről bővebben majd egy cikkben számolok be.

Partnereink:

Separate thanks
Thank you very much!
Partnereink
Kiemelt Partnereink

Hababa.hu
2005-2016
Új elérhetősége:
doomszinkron.dotnest.com


Mozgi Studio


HalfHun-Team
HalfHun-Team blog


Magyarítások Portál


RETRO_HUN


GTA Hungary


Lambda Szinkroncsoport


Ajánló


GameStar.hu


Utolsó kommentek

Google

 

Látogatók

Flag Counter

Megnyílt a HotRod Online Team Blogja!

2010.02.13. 19:31 :: Asary


Üdvözlet minden kedves látogatónak! Amint láthatjátok, blogot nyitottunk. Ugyanis ennek több oka is van. De legfőképpen egy dolog, ami a legmérvadóbb szempont. Hogy mi is az? A Stabilitás, és a "biztonság". A biztonság alatt mit is értünk? Kb. Ezalatt arra célzok, hogy remélhetőleg itt nincsen nyelvi, és országos megkülönböztetés. Igen ám...
Ilyen is létezik sajnos. Ugyanis el nem tudom képzelni hogy miért tiltották le holapunkat.  Mert magyarok vagyunk és nem angolok? Nem tudom. Csak erre tudok gondolni (sajnos), hogy efajta dolog van a háttérben.

Az utóbbi időben azon filóztam, és forgott a fejemben, hogy létrehozunk egy stabil pontot, mondjuk egy blogot, ahol publikáljuk, és informáljuk a csapatban történt eseményeket. Hogy miért fordult meg a fejemben? Erre konkrét választ nem tudok adni, de talán azt mondhatom hogy a "biztonság" és a stabilitás miatt. (amit egy kissé érzek) Mondhatom ez motivál az utóbbi időben a leginkább. Hogy valahol stabilan, (még ha nem is rózsák közt) De legyünk. Ugyanis megjártuk az utunkat, "hegyen-völgyön". Voltak jó pillanataink, de sajnos voltak meglepetéssel teli nehéz pillanataink is. Elszomorított az a dolog, amelyet az eddigi szolgáltatóink produkáltak. Az utóbbi 2 esettel betelt a pohár. Teljesen jogtalanul blokkolták tárhelyünket.

Először azon az állásponton voltam, hogy felveszem a külföldi szolgáltatóval a kapcsolatot, de valamiért kezdem úgy érezni felesleges tárgyalni velük. Nem csak a kapcsolatfelvétel macerasága miatt, hanem az inkorrektség netovábbja amit műveltek, teljesen alaptalanul. Akkor mit várjak reagálásként. Maximum a kérdésemet megkerülvén megdobnak egy "autómatikus" válasszal mint az extra.hu esetében is. Báár...

Azt kell hogy mondjam a Blog.hu az egyetlen olyan biztos pont jelenleg számunkra, amely nem okozott (még) hála istennek váratlan meglepetéseket, a blog létrejötte óta. Reméljük sokáig leszünk a Blog.hu felhaszálói. Mi teljes együtműködéssel, és tiszteletünket adjuk a Blog.hu-nak. Ezuttal is Köszönjük.

(A letöltéseink ideiglenesen szünetelnek, valamint az oldal még szerkesztés alatt, így egy kis türelmet és megértéseteket kérjük!)

Üdvözlettel: HotRod Online Team
Hungary - Veszprém © 2006 - 2010


(Hamarosan további információ)

Fórumunk, kattints ide!

Korábbi híreink: (az elmúlt időszakban a fórumunkról)


Megnyílt a HotRod Online Blogja! - 2010.02.26.

Sziasztok! Üdv minden kedves látogatónak! Végre valahára egy viszonylag jó hírrel szolgálhatok. Bizonyára észrevettétek hogy már lassan egy hónapja ismét ideiglenes "bezárásra" kényszerült a HotRod Online. Az elmúlt időszakban, amikor csak lehetett azon ügyködtünk hogy mihamarabb visszatérhessünk valamilyen formában. Végül egy Blogot nyitottunk és ennek vezetgetésén leszünk egy "ideig", a lényeg hogy tartsuk a látogatókkal a kapcsolatot. És most ez a legfontosabb. (Most sajnos nincs nagyon időnk még komolyabban belemerülni a dolgokba. A szolgáltatókkal való konzultálás stb. stb. Elég elfoglaltak vagyunk mostanában, hogy erre most időt-energiát és idegeinket őröljük-fecséreljük. Viszont nem szerettünk volna eltűnni mint a kámfor.) Erről részletesebben már meg is ejtettük a hírt a Blogunkon.

További információk hamarosan! Itt a fórumunkon és mostmár a Blogunkon továbbra is elérhetitek a HotRod Online stábját, és figyelemmel követhetitek a legfrissebb fejleményeket.
2010.02.26. Hungary - Veszprém,
Asary, © HotRod Online Team


Újabb "keresztbetétel". - 2010.01.27.

Sziasztok! Üdv minden kedves látogatónak.
Nem éppen egy szokványos helyzet hogy fórumunkon irogáljuk a híreinket. De lassan már hozzászokik az ember. Sajnos ismét rossz hírrel állok elő. Legalábbis számunkra kifejezetten rossz.

Felhívom a kedves látogatóink figyelmét hogy az extra.hu közlése szerint "2010. március 31-étől megszünteti ingyenes szolgáltatásait" Ezzel egyetemben a gta3hunszinkron.extra.hu oldalunk is (egyben a Fórumunk 02 szervere) teljes egészében rohamosan a megszűnéséhez közeledik. Tehát a Fórumunk 02 hamarosan hivatalosan is bezárásra kerül.

Jelenleg úgy fest a helyzet hogy a gta3hunszinkron & a HotRod Online-t újra egybeforrasszuk, hiszen elvégre a HotRod Online tulajdonában áll. Tehát a HotRod Online visszatérésére koncentrálunk, készülünk, amelyen már folynak az átalakítások. Igenám, de nem lesz az olyan egyszerű... (További információk ezzel kapcsolatban, korábbi híreinkben találtok rá utalást.)

Igen, sajnos ma már egy olyan világban élünk, ahol "mindenki csak a hasznot akarja húzni a másikból! És a bizalom az már nem is számít, vagy a hűség, meg a becsület..." (Joni)
Az oldalunkkal kapcsolatosan is Elég sok mindent történt az elmúlt hónapokban (- Vagy pont hogy semmi?) Gondolom csak ezek látszanak, és ezeket vettétek észre. De a háttérben mindig gőzerővel azon voltunk hogy mihamarabb visszatérhessünk hónapok elteltével. Folyamatosan történtek az újítások, frissítések... Egyszer csak végre eljött az a pillanat hogy újra megnyithattuk a HotRod Online kapuit. Ám a sors mindig becsapja ezt az ajtót előttünk és köztetek. Ez történik most is. Természetesen nem engedjük magunkat az ajtó mögött rekedni. Igyekszünk megtalálni a kulcsot.

Megpróbálunk mindent megtenni, hogy mihamarabb visszajöjjünk, valamilyen úton - módon. Már vannak halovány elképzeléseink, melyet szeretnénk megvalósítani, és folynak a tárgyalások hogy hogyan tovább.

További információk hamarosan!

Itt a fórumunkon továbbra is elérhetitek a HotRod Online stábját, és figyelemmel követhetitek a legfrissebb fejleményeket.

2010.01.27. Hungary - Veszprém,
Asary, © HotRod Online Team


Ismét "elérhetetlenek" vagyunk. - 2010.01.12.

Sziasztok!

Sajnos ismét elérhetetlen az oldal, gondolom észrevettétek.
Ugyanis az a helyzet állt elő, hogy a szolgáltatónk rendszergazdája állítólag "rosszindulatú tartalomért" ellenőrzi a honlapunkat. Ami állítólag 2-4 órát vesz igénybe. Nos ez a 2. NAP, De én türelmes ember vagyok, (hiszen már volt hogy fél év kiesés után tértünk vissza.)

Amit viszont abszolút nem értek, hogy mit értenek a rosszindulatú tartalom alatt. Ugyanis az utóbbi időben kifejezetten NAGYON odafigyeltünk hogy mit is teszünk fel a tárhelyre. Kezdetekkor direkt utána is néztem, hogy mely tartalmakat szabad, és melyeket nem. (Eddig is tisztában voltunk vele, de nem árt mélyebben utánanézni.) Ezeket mellőztük. Még a letöltéseinket is külön helyre tettük, nehogy probléma legyen belőle.
Semmi olyant nem tartalmaz a tárhelyünk. (De még kifogásolható negatív "magatartású" scripteket sem) Csak és kizárólag a honlap motorjához szükséges fájljaink - képeink. Így nagyon kíváncsivá tettek, (magukat pedig nevetségessé) hogy mik is azok a "rosszindulatú tartalmak". Korábban még egy +16-os korhatárjelzőt is kihelyeztem az oldalra, gondolom láttátok pedig tényleg nincs az oldalon sem illegális - sem"rosszindulatú" tartalom, a fejemet merném rátenni.
Így türelmesen kivárjuk egyenlőre, mit lép a szolgáltatónk,...

De a türelem is véges. (Nem szeretem ha jogtalanul járnak el, legyen az bármi...)
Ahogy azt már megszokhattuk ebben az országban, meglehet az emberekkel bármit tenni.
Ezt nem a szolgáltatónkra értem, 1, hisz (külföldiek) és különben is, 2, nagyon köszönjük az eddigi szolgáltatásukat, hiszen korrekteknek tűntek. (És bízom benne, hogy azok is)
(Anno a partnereink közé is felvettük őket, ezzel is kifejezvén köszönetmondásunkat a szolgáltatásukért) ..Bár milyen korrektséget várjon az ember díjmentes szolgáltatásért, (melyek néha az inkorrektség határait súrolják) de ebből eredne a bizalom, hogy komolyabbra tervezze velük az ember. A bizalom? Így?...
...mindenesetre remélem hamarosan visszatérünk és a szolgáltatónk mihamarabb "korrigálja" pozitív irányban azt a tartalmat ami nem tetszik nekik.

Elvileg e-mailben értesítenek, hát nagyon várom...

Bízom benne hogy ez csak egy rutin vizsgálat, amit rendszeresen szoktak a szolgáltatók a szervereken végezni.

Itt a fórumunkon továbbra is elérhetitek a HotRod Online stábját, és figyelemmel követhetitek a legfrissebb fejleményeket.

2010.01.12. Hungary - Veszprém,
Asary, © HotRod Online Team

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hotrod-online.blog.hu/api/trackback/id/tr911755526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása